The Cherry On Top

există câteva intervenții stilistice ale sexului tare, care au ajuns să îmi provoace grave iritații, și tulburări, de natură oftalmologică.

sunt detalii care îmi dau stări greu de descris în cuvinte…

primul de pe lista mea :

pălăriuța. pălăriuța penibilă din rafie sau tweed, garnisită cu o rejansă într-o culoare “fancy”, sau în contrast cu restul pălăriuței.

pălăriuța vine la pachet cu pantalonii trei sferturi, în marea lor majoritate, din jeans. acești pantaloni sunt o revenire totalmente nefericită, și hidoasă, a unei perioade pe care nici nu știu dacă aș avea cum să mi-o mai amintesc.

dragilor, nu confundați acest tip de pantalon, absolut ridicol, cu cel de tip kinos, purtat cu manșeta răsucită. nu, nu este deloc același lucru! alegerea voastră provine dintr-o lume, delimitată între 2 scări de bloc, și o pungă de semințe.

să continuăm deci:

tricourile colorate, cu print sau mesaj “inteligentosimpatic”. puneți-le pe foc!!!! insist!!! urgent!!

acest tip de ținută, încununată cu o pereche de pantofo-teniși, din piele ușor lucioasă, cu scris pe lateral, și șiret, sunt literalmente un vis urât.

nu reușesc să îmi imaginez care este zona de inspirație și cine a dat direcția acestui trend deplorabil. pe ce cale vi s-a comunicat că genul ăsta de ținută v-ar încadra la secțiunea “bine îmbrăcați”.

cireașa din vârful tortului  …

barba este “pour les conaissseurs”!!!

barba este o adevărată trăsătură, pe care nu ți-o poți asuma doar pentru că natura este generoasă.

bărbile adevărate ascund caractere, personaje. bărboșii veritabili nu țin cont de trenduri, pentru că ei le generează. au tatuaje cu un anumit “meaning” (nicioadată pur decorativ), dinainte să fi fost o chestiune ce ține de “coolism”. nu poartă pălăriuțe stupide. citesc mult. poartă ochelari de vedere doar dacă au nevoie. pot purta o conversație inteligentă pe teme extrem de variate. au un vocabular bogat și pot evolua în orice context, sau societate, cu la fel de multă ușurință. sunt bine crescuți, și tăcuți (dar nu muți). nu sunt niciodată strict decorativi, și tot niciodată, nu sunt confundați cu cei de tipul “wanna be’s”.

compris!?!

jr

mă îndoiesc ! dar cine știe…

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s