ce poți să faci … când nu mai știi ce să faci

mă gândeam ce poți să faci atunci când ți se pare că te plictisești, și din cauza asta începi să crezi că ai putea să începi să practici meseria de stilist, medic, cântăreț, actriță, sau, cea mai des întâlnită variantă, designer… sau oricum, orice altceva decât meseria pe care o ai deja.

– ai putea să citești o carte, una ca asta…s-ar putea să-ți mai diminueze stările de plictis și puseurile inutil creative

Image

 

– ai putea să-ți faci curat în dressing, sau în dulap (după caz), și să arunci toate “cârpele” pe care nu le-ai purtat niciodată, toate cele care nu-ți mai trebuie, și nu în ultimul rând, toate cele cu iz de piese cool, cum ar fi tricourile cu mesaje “ingenioase” precum “fashion victim”, fusta verde neon cu colțuri, vesta din imitație de piele, a cărui material nu se mai observă oricum, fiind ticsit cu ținte. și să-ți faci o lista cu ce îți trebuie într-adevăr pentru o garderobă corectă.

– ai mai putea de asemenea să ieși la alergat, fie și pentru prima oară. ți se oxigenează foarte bine creierul și elimini toxinele, astfel încât ajungi să gândești mai limpede, și să nu mai ai sentimentul că mâine dimineață ai putea să-ți dai demisia, pentru a deveni (tot mâine) neurochirurg.

– ai putea să vezi și un film, dar unul clasic, nu unul de la mall, pentru că atunci s-ar putea să pleci de acolo cu sentimentul că de mâine poți deveni și tu actor sau actriță, (după caz), și asta iar nu-i o idee bună
încearcă asta…

Image

 

– mai poți să te apuci de gătit. nu că asta ar fi pentru toată lumea, dar măcar nu e ceva ieșit din comun, care să te expună și să te facă să pari ridicol/ă și lipsit/ă de ocupație.

et voila, cred că am reușit să alcătuim împreună, o lista destul de decentă, care să te scutească pentru o vreme de senzația că și tu poți cânta. asta ca să nu mai spun, că prima variantă poate deveni o ocupație de bază, a la long, infinită, și extrem de variată, care îți deschide mintea și lărgește orizonturile.

aah, dar să nu uit…ideal ar fi să citești cărți, și nu ipadul.

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s