pentru fetele cool

Fetelor,
am și eu o întrebare, mai mult retorică . adică, nu mă aștept la un răspuns.

aș vrea să va întreb – de ce va place atât de tare să va îmbrăcați toate la fel ?!?
mi-aș dori să înțeleg acest spirit de turmă, fără discernământ. ce vă face să aveți sentimentul că dacă purtați toate același lucru veți fi unice?
sau poate, cine știe, nu cunoașteți definiția termenului.

an de an, insist in a spera, că la un moment dat nu va veți mai maimuțări, nu veți mai scutura dulapurile pe voi, și nu veți mai crede că un clutch tip cutie (din plastic fuchsia) vă va face să treceți neobservate.

a da, sigur. veți fi în singuranța în intersecțiile nesemaforizate, mai ales pe timp de noapte. în rest, nu veți face altceva decât să va amestecați în marea de domnișoare cooliste, cu fuste asimetrice și clutchuri color block.

mă sperie cu desăvârșire felul în care abordați trendurile, în care credeți voi că reinterpretati. nu reinterpretati nimic!!!

încetați va rog cu fustele asimetrice, tip perdea de dus, din voaluri stratificate! cu colanții ultra strâmți, care va scot protuberantele inestetice în evidența, și în care va sufocați pielea, la temperaturi de cca 30 C. încetați cu pantofii court, cu platformă îngropată și tocuri cui, în culori neon! sunt atât de “OUT”,(că să vorbesc pe limba voastră). și în plus, nu păcăliți pe nimeni cu înălțimea, pentru că în loc să îi acoperiți, voi îi purtați la vedere.

încetați! preocupați-va mai bine de alte aspecte ale personalității voastre.

încercați să descoperiți ce se află în spatele propriei perechi de ochi, îngreunați sub tonele de gene false, încărcate la refuz cu mascara. ce formă au unghiile voastre adevărate, sufocate sub cele din gel. nu mai purtați ochelari de vedere, dacă nu aveți nevoie de ei! nu va mai dezbrăcați, în orice situație! nudismul e pentru la mare, nu pentru la oraș.

nu astfel veți trece neobservate. și pentru a exemplifica ce vreau să zic cu toată pleiada asta de termeni imposibili, am făcut o selecție de imagini.

…pentru a va ilumina.

cam așa ar trebui să arate niște fete de 15/16/17/18 ani.

hai! încet, încet…că nu e așa de greu

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Advertisements
Categories: F

5 thoughts on “pentru fetele cool

 1. Nici asta nu e o solutie. sa se imbrace toate cu parka? pai nu ne intoarcem de unde am plecat? Cred ca ar fi trebuit sa fie muuult mai variate sugestiile. La urma urmei, sunt atatea stiluri de explorat.

  1. Nu stiu de unde am plecat si nu imi e clar nici unde ne indreptam.

   Tine strict de optiuni si valori personale.
   La 15/16/17 ani ma imbracam cu fuste scurte, tricouri simple uni, tenisi si sandale flat, pulovere lalai spre foarte lalai si chinos cu care stateam pe toate gardurile si mochetele de la biblioteci.
   Nu ma imbracam prost, erau haine basic, cu care sa nu ies in mod special in evidenta.
   Preferam sa imi strang banii si sa ii dau pe abonament la British Council, pe carti, pe plecari la munte si la mare, plecari la Londra, Praga, Florenta.
   Aveam accesorii putine si clare, unele lucruri de la mama (sanse rare).
   Ce frumos era. 🙂

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s