cum să…

ce îți trebuie în garderobă pentru un look relaxat, deloc forțat, deloc ridicol, și care, pe deasupra, nu implică bugete fabuloase ?

îți trebuie cam așa :

să-ți educi gustul, pe care dacă nu l-ai dobândit de acasă, îl poți educa prin mimetism., preluând exemplele bune (făcând exact ce ai face cu alea mai puțin bune)

să înveți că e suficient să porți un singur obiect (accesoriu, pantof sau rochie, etc.) statement, și că nu e nevoie să verși tot dulapul pe tine, și asta, după ce l-ai zgâlțâit bine înainte.

să înveți că pentru orice ai purta ai nevoie și de atitudine. mai ales de ea! fără ea, indiferent ce ai face este egal cu zero !

să începi să-ți construiești o garderobă corectă, bazată pe lucruri simple, care nu se demodează după un sezon, și pe care nu le-ai cumpărat doar pentru că erau etalate în vitrină.

să înveți că cel mai important e să te identifici cu ceea ce porți, și să se potrivească fizionomiei tale . oricât de tare ți-ar plăcea ce-ai văzut în vitrină sau pe x vedetă (pe care o adori și o visezi noapte de noapte), nu e neapărat cel mai potrivit pentru ține.

să eviți combinațiile pe care nu le stăpânești dar pe care le găsești “€œsuper cool”. aproape sigur o să fie un dezastru! alege din ce este “IN” doar ce ți se potrivește ție. nu altcuiva!

mda, știu! nu e cel mai simplu, dar e cel mai sigur. uite cam asta îți trebuie(neapărat!) în garderobă, înainte sa-ți mai achiziționezi încă o fustă fluo, scurtă în față/lungă în spate, încă un colier pe care deja și l-au mai cumpărat 200 de fete înaintea ta, încă o geantă pe care scrie Vuitton sau Chanel, dar care nu e nici una, nici alta…

stick to this :

1. lasă tricourile cu mesaje ridicole. cumpără-ți câteva tricouri uni, pe care le poți combina cu jeanși, fuste, sau sacou, și care te vor face să arăți relaxat și în același timp “cool”, așa cum îți dorești. un tricou alb face cât zece imprimeuri de tipul “fashion victim”. 

TOPSHOP

Image

 

Image

 

2. perechea de jeans potrivită conformației tale. fără paiete, fără aplicații inutile! sunt suficiente două perechi – bleu, și negru sau bleumarin. 

Uniqlo

Image

 

Sartorialist

Image

 

3. o pereche de stilettos. fără ținte sau detalii inutile! orice fată/femeie TREBUIE să aibă unii în dulap !

TOPSHOP

Image

 

4. geanta sau  poșeta 

http://www.littleliffner.com

Image

Image

 

5. sacoul

Jil Sander pentru Uniqlo

Image

Viviana Volpicella

Image

 

6. fusta din piele (de care & cum)

Image

Image

Image

 cam atât pentru moment…mai întâi bazicele. după, urmează ce-i mai greu … 

 

 

Advertisements
Categories: F

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s