marile sperante

saptamana trecuta am evadat pentru o zi.

am descins pe litoral, unde totul parea amortit. tot, mai putin marea, care isi izbea in dig si pe faleza valurile uriase si gri.

Image

cand ni s-a aratat soarele am iesit la o plimbare pe faleza, si ajunsi la capatul ei ne-am furisat in casino. intr-o secunda doar, ne-am trezit intr-o alta lume, care incremenise dincolo de zidurile celui mai frumos loc de pe litoral.

Image

nu pot descrie in cuvinte sentimentul pe care ti-l da locul asta. cu respiratia taiata, am urcat treptele si ne-am plimbat prin incaperile cu oglinzi si ferestre imense.

…zeci de flashuri cu acele femei cu rochiile lor cu spate gol, lasand in urma o dara de parfum si una de fum de tigara. zeci de voci amestecate cu muzica si zgomot de valuri, si o vrabie adormita pe pervazul unei ferestre, ratacita parca…prinsa intre vremuri…

Image

Image

 

Image

 

Image

 

Image

 

Image

 

Image

 

Image

 

Image

 

multumesc, A !

Advertisements

One thought on “marile sperante

  1. Am văzut mereu în locul ăsta un spațiu interzis, de care cumva nimeni nu avea voie să se apropie. Dar poveștile imaginate și întrebările despre cum e, cum era au rămas. Și acum…că se poate intra, aș vrea să știu cum se poate:). Mulțumesc.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s